1. Stadia-ontwikkelaars aan de slag bij nieuwe studio van Jade Raymond

Stadia-ontwikkelaars aan de slag bij nieuwe studio van Jade Raymond

Studio werkt aan nieuwe PlayStation-game

Zes voormalige werknemers van Google Stadia zijn aan de slag gegaan bij Haven Entertainment Studio, de nieuwe studio van Jade Raymond.

Raymond was de afgelopen jaren werkzaam bij Google Stadia, waarna ze vertrok en begin dit jaar Haven oprichtte. Raymond is vooral bekend voor haar werk bij Ubisoft aan de Assassin's Creed-, Watch Dogs- en Splinter Cell-franchises. Ook heeft ze drie jaar aan het hoofd van EA Motive gestaan.

Onder de nieuwe werknemers die van Stadia naar Haven zijn gegaan, valt Corey May. Hij was de scriptschrijver en hoofdschrijver van meerdere Assassin's Creed-games en werkte met Raymond samen aan de eerste paar delen in de serie.

Het is nog niet bekend waar het in Montreal gevestigde Haven Entertainment Studio precies aan werkt. De oprichting van de studio werd onthuld via PlayStation Blog en Sony financiert dan ook de eerste game van de ontwikkelaar.

Eerder deze week bleek al dat het producthoofd van Google Stadia, John Justice, opgestapt was bij het bedrijf. Wat hij gaat doen is nog niet bekend.

PSlogo

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren