1. S.T.A.L.K.E.R. 2 is tijdelijk exclusief voor Xbox Series X en pc

S.T.A.L.K.E.R. 2 is tijdelijk exclusief voor Xbox Series X en pc

Eerste trailer uitgekomen

Het eerder aangekondigde S.T.A.L.K.E.R. 2 komt eerst op Xbox Series X en pc uit, voordat het naar andere platforms komt.

Dat werd tijdens de Xbox Games Showcase aangekondigd. Er werd daarnaast een nieuwe trailer van de game getoond.

In 2007 verscheen de bejubelde shooter S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl en in 2009 verscheen S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. GSC Game World zou kort daarna aan een nieuwe game in de reeks beginnen, maar sloot opeens zijn deuren. Eerder dit jaar kwam er opeens een eerste screenshot van de game uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Veel Launch Exclusives (die benaming alleen al!)

  Jammer dat de show (bijna toch) eindigt met een een hoop timed exclusives.

  Booooo!
 • @Don Carpaccio En dat terwijl Phil met droge ogen heeft gezegd:
  Phil Spencer
  @XboxP3
  ·
  21 dec. 2016
  Paying marketing funds so another consoles base can't play a piece of content doesn't feel like growth

  Bron: https://twitter.com/XboxP3/status/811350267991969792

  Dat is waarom ik een probleem heb met MS.
 • @tielo
  Aan de andere kant doet Sony dit natuurlijk ook. Het is uiteindelijk toch je eigen mening opzij zetten en eten of gegeten worden.
 • @CerandoX.nl Het maakt mij niets uit dat dit gedaan wordt door MS en Sony. Er zijn gevallen bekend dat zonder dit soort constructies een game niet eens gemaakt had kunnen worden dus ik vind het prima. En er zit natuurlijk ook geen houdbaarheidsdatum op een game. Het probleem is dat, in tegenstelling tot PlayStation, Xbox uitspraken doet om hun concurrent in een negatief daglicht te zetten terwijl ze het zelf doen, dat is zo ongelofelijk sneu en een enorm zwaktebod. Maar ze hebben dat blijkbaar nodig.
 • @tielo Ja, het voelt inderdaad beetje tegenstrijdig. Net als het feit dat zij paar weken geleden nog zeggen dat hun games niet alleen op de Series X te spelen zijn maar op de gehele Xbox-familie, maar nu blijkt dat bij een (flink) aantal alleen Series X aan het eind van de trailers te zien is.

  Ik heb er geen problemen mee dat die games (op den duur) alleen op de nieuwste consoles (in dit geval Series X) uitkomen, maar verkondig die shit vooraf dan niet in de media. Zo scoor je minpunten terwijl dat helemaal niet nodig is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren