1. Stan Lee, Detective Pikachu en de Game Awards - Commentaar

Stan Lee, Detective Pikachu en de Game Awards - Commentaar

Stan Lee is overleden, en dat doet best pijn. Dennis en Jacco bespreken de dood van de Marvel-grootheid en wat hij heeft betekend voor pop culture. Ook was er vrolijker nieuws in de vorm van de Game Awards en een wollige Detective Pikachu!

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Stan Lee heeft inderdaad een hele mooie leeftijd bereikt, nee maar het neemt weg dat de mensheid een geweldig persoon is kwijt geraakt. Gelukkig leeft hij voort in zijn comics.

  klinkt inderdaad als een leuk idee om iets te doen met de member content voor game of the Year awards.

  De Pokemon Detective Pikachu! trailer heeft mij echt zwaar verrast. Overigens komt hij 8 mei uit in de Nederlandse bioscopen.

  Ik wil mijzelf echt niet egostrelen maar dat jullie het leuk vinden dat ik zulke reviews schrijf, zorgt ervoor dat ik toch door blijf gaan met het maken van dat soort reviews ( de eerst volgende is misschien wel een must read voor jou Dennis, die gaat namelijk over Evil Dead II: Dead by Dawn)

  Ik ben het er overigens mee eens dat sommige mensen te hard vallen over het cijfer. Zoals jullie al zeggen is het geen review van een betaalde reviewer, maar gewoon een gebruiker die een review heeft gemaakt met zijn persoonlijke kijk op de game.

  Nu vind ik negatieve reacties echt totaal niet erg zeker niet als ze opbouwende kritiek hebben en gelukkig is een klein aantal van de kritiek opbouwend.

  Maar wat mij wel steekt is is feit dat iemand denkt dat ik met mijn review de draak steek met zijn review en zijn review teniet doe. Iets wat gewoon weg niet zo is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren