1. Star Wars Battlefront 2-actrice noemt vervolg Horizon Zero Dawn

Star Wars Battlefront 2-actrice noemt vervolg Horizon Zero Dawn

Janina Gavankar 'kent geheimen' over de game

Janina Gavankar, hoofdrolspeelster van Star Wars Battlefront 2, heeft tijdens Star Wars Celebration 2019 gehint naar een vervolg op Horizon Zero Dawn.

In een inmiddels verwijderde Twitch-clip was te zien hoe ze in gesprek is met een cosplayer die verkleed is als haar personage Iden Versio, die haar vertelt dat Gavankar haar inspiratie was om Horizon Zero Dawn te gaan spelen. Daarop antwoordt de stemactrice: 'Het is geweldig, wacht maar totdat je de opvolger ziet. Je gaat dood. Ik ken wat geheimen! Je gaat dood.'

In haar reactie wordt dus gesuggereerd dat ontwikkelaar Guerrilla Games al werkt aan een vervolg op Horizon Zero Dawn. Gezien eerdere uitspraken van de studio is het niet onwaarschijnlijk dat er aan een volgend deel wordt gewerkt. Bovendien verkocht de game tien miljoen exemplaren.

Janina Gavankar is ook geen onbekende van de Horizon Zero Dawn-franchise. In de Frozen Wilds-dlc voor de game speelde ze Tatai van de Banuk-stam. Mogelijk keert haar personage terug in een eventueel vervolg.

Gisteren werd bekend dat Guerrilla Games zoekt naar ontwikkelaars voor een multiplayergame. Of het gaat om een vervolg op Horizon of een nieuwe game is onduidelijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Fantastisch!!

    Vond het echt een geweldige game, 1 van de grote verrassingen destijds. Heb hem zelfs platinum gehaald.
  • Oprotten met die multiplayer!
    Vind Horizon een supervette singleplayer ervaring. Laten we dat graag zo houden aub!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren