1. Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition komt morgen uit

Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition komt morgen uit

Krijgt later deze maand ook Star Wars: Rise of the Skywalker-content

Vanaf morgen is de Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition beschikbaar. Eerder was deze versie al uitgelekt en nu wordt het bestaan bevestigd door EA.

Deze Celebration Edition geeft ook toegang tot toekomstige updates voor de komende twee jaar, zoals de Star Wars: Rise of the Skywalker-update. Deze update verschijnt later deze maand en voegt content toe aan de game ter viering van de nieuwe film. Deze update biedt spelers ook de mogelijkheid om verschillende omgevingen van de film te verkennen.

star wars

De game heeft singleplayer- en multiplayer-modi en het verhaal is verspreid over de drie tijdperken uit de Skywalker-saga. Deze editie biedt dus toegang tot de toekomstige updates, zoals nieuwe modi en content. De Celebration Edition bevat ook meer dan 150 Appearances en ruim 70 Hero- en Trooper Victory Poses.

De Star Wars: Rise of the Skywalker-update brengt verder vier nieuwe reinforcements, de Sith Trooper, de Jet Trooper van de First Order en Gunner en Spy van de Resistance. Ook komt er een nieuwe jungleplaneet die voorkomt in de film, evenals nieuwe Appearances en nieuwe co-op-ervaringen. Alles komt uit op 17 december, behalve de planeet. Deze komt op 20 december naar de game, om de film niet te spoilen.

Lees hier alles over de Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition.

De Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition is vanaf morgen beschikbaar. De Celebration Edition kan los gekocht worden voor €39,99 of als een upgrade aan de gekochte game voor €24,99.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren