1. Star Wars Battlefront 2 is de andere gratis PS Plus-game van juni

Star Wars Battlefront 2 is de andere gratis PS Plus-game van juni

Call of Duty: WW2 werd al eerder bevestigd

In juni kunnen PlayStation Plus-leden aan de slag met Star Wars Battlefront 2.

Het spel is vanaf 2 juni gratis binnen te halen op PlayStation 4 voor alle PlayStation Plus-abonnees. Eerder deze week onthulde Sony al de andere gratis PS Plus-game, namelijk Call of Duty: WW2. Die is nu al gratis te downloaden.

De shooter rondom de Star Wars-franchise werd ontwikkeld door Battlefield-studio Dice. De game richt zich op de multiplayer - al is er ook een singleplayercampagne - en bevat allerlei bekende locaties en personages uit de filmfranchise.

Eerder gingen er nog geruchten dat Marvel's Spider-Man een gratis PlayStation Plus-game zou zijn in juni, maar dit blijkt dus niet te kloppen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Speel Star Wars nog steeds regelmatig, top game. In mijn ogen een hele goede maand voor ps plus!
  • BFII is leuk om nu te proberen, ook WWII. Het is de enige Call of Duty-game die ik nooit heb gekocht, de andere allemaal de dag van de lancering. Het stond mij toen niet aan hoe Sledgehammer de game benaderde.
  • @CerandoX.nl
    dat is toch wel jammer want deze cod is toch wel een van de beste speelt soepel weg en zeer leuke maps moet je echt proberen ;)
  • @djodjo
    Dat wil ik best geloven. Die Wolfenstein Enemy Territory-achtige mode lijkt mij erg leuk. Wolf:ET heeft nog steeds het beste MP concept. BF's Rush mode kon hier ook niet aan tippen, dus hopelijk WWII hopelijk wel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren