1. Star Wars-fan bouwt naadloos Harrison Ford in Solo-film

Star Wars-fan bouwt naadloos Harrison Ford in Solo-film

Acteur Alden Ehrenreich wordt vervangen door Ford dankzij kunstmatige intelligentie

In de Star Wars-film Solo, dat het verhaal verteld over de oorsprong van smokkelaar Han Solo, wordt het hoofdpersonage vertolkt door Alden Ehrenreich. Maar Star Wars-fan Derpfakes vond dat de Solo-film niet compleet was zonder de oorspronkelijke Han Solo-acteur en plakte met kunstmatige intelligentie het gezicht van Harrison Ford over dat van Ehrenreich.

In een paar scènes uit de Solo-film wordt het gezicht van Harrison Ford uit eerdere Star Wars-films geplakt over dat van Ehrenreich. Dankzij een deep-learning-algoritme werden een groot aantal foto's geanalyseerd van alle kanten van een jonge Harrison Ford. Het resultaat mag er wezen. Bekijk hieronder het filmpje.

Ook in Star Wars-film Rogue One wordt een soortgelijke methode toegepast. In deze film is een jonge Princess Leia te zien die gespeeld wordt door Ingvild Deila, maar met een digitaal gezicht van Carrie Fisher dat er overheen is geplakt.

Eerder werd bekend dat de nieuwe Star Wars-serie van Jon Favreau de Mandalorian gaat heten. Hier wordt een nieuwe bounty hunter geïntroduceerd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Bounty hunter? Solo is geen bounty hunter.
  • @Meta_coola je hebt helemaal gelijk, het is een smokkelaar

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren