1. Star Wars-games en meer nu backwards compatible op Xbox One

Star Wars-games en meer nu backwards compatible op Xbox One

Waaronder Destroy All Humans! en MX Unleashed

Er zijn weer een nieuw stel Xbox-games backwards compatible op Xbox One. Zo zijn er nu flink wat Star Wars-titels speelbaar op de console.

De Star Wars-games waarom het gaat, zijn de originele Star Wars: Battlefront en Battlefront 2, Jedi Knight: Jedi Academy, Knights of the Old Republic 2, Jedi Starfighter en Republic Commando.

Naast de Star Wars-games zijn ook andere Xbox-titels nu speelbaar op Xbox One. Het gaat om de games Panzer Elite Action: Fields of Glory, Full Spectrum Warrior, Destroy All Humans!, MX Unleashed en Mercenaries: Playground of Destruction.

Alle bovengenoemde games kunnen nu gekocht en gedownload worden via Xbox Live. Ook kunnen de originele disks gebruikt worden op Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Niet onbelangrijk, zijn deze star wars titels ook allemaal behandeld voor One X? Dus net als Morrowwind en Ninja Gaiden Black?

  Edit: waarschijnlijk wel afgaande op de videos van Jedi Academy. Erg prettig weer in elk geval! Het blijven oudere games natuurlijk maar verschil is weer best fors: https://www.youtube.com/watch?v=ElLmZhsn5k0
 • @xevulutionx

  Ik snap niet waarom je eigenlijk vraagt. De Xbox one X is toch gewoon een Xbox one ? Lijkt me logisch.
 • @ShadowhunterrX

  Ik begrijp niet veel van je commentaar? Maar ligt misschien aan mij.
  Mijn opmerking sloeg op het volgende: De oude Xbox games zijn in deze gevallen enhanced voor Xbox One X gebruik. Dat houdt in dat de games er met een One X en 4K TV een flink stuk beter uitzien (ik zeg daarmee niks vreemds denk ik). Ze zijn dus niet alleen simpelweg speelbaar maar zien er dus ook stukken beter uit dan hoe ze ooit origineel speelbaar waren.

  Niet alle backwards titels zijn enhanced voor de One X. Maar ik zie je wel vaker reageren en volgens mij heb je zelf ook een vrij brede kennis dus ik denk haast dat je mijn opmerking verkeerd begreep.
 • @xevulutionx

  Mijn excuses ! Ik begreep je inderdaad verkeerd 😓
 • @ShadowhunterrX
  np :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren