1. Star Wars Jedi: Fallen Order-gebruiker speelt met zelfgemaakte lightsaber

Star Wars Jedi: Fallen Order-gebruiker speelt met zelfgemaakte lightsaber

Wordt zelf een Jedi

Reddit-gebruiker en YouTuber Rudeism deelt op Reddit een video waarin te zien is hoe hij Star Wars Jedi: Fallen Order speelt met een zelfgemaakt lichtzwaard.

Op dit moment is er nog geen video op zijn YouTube, maar als er gekeken wordt naar zijn eerdere content gaat die er zeker komen. Voor nu moeten we het doen met de video die op Reddit gedeeld is. Met zijn linkerhand bestuurt hij Cal en met zijn rechterhand houdt hij zijn eigen lichtzwaard vast. Wanneer hij hem activeert, met dezelfde beweging als ingame, dan activeert Cal zijn lichtzwaard ook.

De Storm Troopers lijken geen schijn van kans te hebben tegen dit zelfgemaakte lichtzwaard. Op zijn linkerhand draagt Rudeism een handschoen met een hoop bedrading, hiermee bestuurt hij Cal in het spel. Rudeism staat bekend om dit soort experimenten; eerder heeft hij een solomatch in Apex Legends gewonnen met behulp van een nep been.

Het lichtzwaard heeft een aantal LED-lichtjes die aangaan wanneer het zwaard geactiveerd wordt, in het zwaard zelf is een systeem geïmplementeerd die de bewegingen van de speler volgt en vertaalt naar bewegingen ingame. Het lichtzwaard heeft ook verschillende knoppen voor springen, richten en d-pad commando’s. De handschoen wordt gebruikt om rond te bewegen en voor de Force-commando’s.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren