1. Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt waarschijnlijk geen dlc

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt waarschijnlijk geen dlc

Respawn legt de focus wel op de singleplayer

Fans van Star Wars Jedi: Fllen Order hoeven niet te wachten op een dlc voor de game. Jay Ingram, community manager specialist van EA, deelde dit op Twitter. Ook gaf hij aan dat de game een visie van Respawn was en dat EA alleen maar groen licht hoeft te geven.

De reden dat er geen dlc aankomt, en ook waarom er bij de game geen sprake is van een season pass, microtransacties en multiplayer, is dat Respawn wil dat de game een goede singleplayer, verhaal gedreven ervaring biedt.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Meerdere details over de game zijn vrijgegeven. Zo schijnt het vechtsysteem van de game gebaseerd te zijn op games, zoals The Legend of Zelda en Metroid. Dit deelde de regisseur van de game, Stig Asmussen, met Press Start naar aanleiding van de onthulling van de game tijdens de Star Wars Celebration in Chicago.

Volgens Asmussen is het vechtsysteem gebaseerd op aanvallen van een korte afstand, het gebruik maken van The Force en wat omschreven werd als 'Thoughtful combat'. Wat Asmussen daarmee bedoelde was het inspelen op de zwaktes en krachten van je vijanden. “Je moet er echt achter komen over welke vaardigheden je beschikt en deze op het juiste moment gebruiken”, aldus Asmussen. Los van het aanpassen aan je vijanden is het in dit vechtsysteem ook erg belangrijk dat je aanvallen en verdedigen goed weet te combineren. Hoe het vechtsysteem er precies uit komt te zien kunnen we nog niet weten aangezien er nog maar één trailer is uitgekomen.

De game komt 15 november uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.


Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Instant buy voor mij. Het is lang geleden dat er een goede singleplayer uit kwam rond SW.
    Dat schip dat gedemonteerd wordt hangt boven een gigantische Sarlacc! Hyped! ;-)
  • DLC in de vorm van uitbreidingen zoals bij The Witcher III en Horizon: Zero Dawn zou ik geen probleem mee hebben.
  • @Rainking als deze game ook net zo goed gaat worden als de games die jij opnoemt heb ik daar ook zeker geen probleem mee.
  • @Rainking

    Hebben ze ook niet gedaan met God of war, omdat de game al zoveel content heeft, hoop ik dat het bij deze ook het geval is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren