1. Star Wars Jedi: Fallen Order-mod verandert lichtzwaard van kleur

Star Wars Jedi: Fallen Order-mod verandert lichtzwaard van kleur

Sith, Mandalorian of Jedi

Star Wars Jedi: Fallen Order kende een succesvolle lancering, maar voor veel fans het ontbreken van de keuze tussen goed en kwaad een gemis. Een fanatiekeling heeft nu echter een mod ontwikkeld waarbij spelers hun lichtzwaard (onder andere) de kleur van de Dark Side kunnen geven.

Cal Kestis is een Jedi en dus per definitie een goedzak, maar er zijn ongetwijfeld een hoop Fallen Order-spelers die de hoop hadden dat ze van Cal een Sith konden maken. Dit laat de game echter niet toe, anders klopt het verhaal immers niet meer. Speciaal voor deze mensen hebben pc-modders een soort mod gemaakt die spelers toestaat om de kleuren van hun lichtzwaard aan te passen. Het toevoegen van de mod is niet makkelijk en er komt een hoop bij kijken.

Door gebruik te maken van de derde partij Cheat Engine kan de game worden aanpast. Er is een script geschreven die spelers toegang geven tot het kleurenpalet van het lichtzwaard. Door de waarde in de code van de game te veranderen, kan het verlengstuk van de Jedi allerlei kleuren worden gegeven. Dit levert op zijn zachtst gezegd interessante lightsabers op.

Wellicht is de rode Sith-variant het meest interessant, want zoals eerder gezegd, het ontbreken van de keuze tussen goed en kwaad is voor veel fans een gemis. Dan is er ook nog de Darksaber, ontwikkeld door de allereerste Mandalorian die toetrad tot de Jedi Order.

Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren mogelijk, er kunnen echter ook kleuren worden gecombineerd. Er is namelijk sprake van een dubbelzijdig lichtzwaard. Op deze manier kunnen spelers de ultieme twijfelaar spelen, half Sith, half Jedi.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Gewoon een star wars game maken met het principe van inFamous.
  • Leuk als je heel excentrieke combinaties wil maken, maar de kleur van je lichtzwaard veranderen is niet zo moeilijk in Fallen Order, zij het vrij laat in het spel.
  • @Heer Mida

    vrij laat? wil niet spoile maar is voor de laatste missie dat je je lightsaber kan veranderen naar andere kleuren dan orange blauw of groen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren