1. Star Wars Jedi: Fallen Order ontvangt next-gen update

Star Wars Jedi: Fallen Order ontvangt next-gen update

Verbeterde framerate en resolutie

Star Wars Jedi: Fallen Order ontvangt next-gen update voor PlaStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat laat EA weten in een blogpost. De update is nu beschikbaar en verbetert onder andere de framerate en de resolutie van de game.Dankzij de update is Star Wars Jedi: Fallen Order nu speelbaar in 60 frames per seconde en bevat de game een dynamische resolutie.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een singleplayer actie-adventure ontwikkeld door Respawn Entertainment. De game speelt zich af na Episode 3: Revenge of the Sith. Gamers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt Cal zowel nieuwe werelden als iconische planeten uit Star Wars-verhalen.

Star Wars Fallen Order

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Cool. Had um al weer verwijderd omdat ik te veel had om te spelen. Nu maar weer ff downloaden.
  • Heb m net een paar weekjes geleden afgerond. Was al een mooie game en hij liep vrij soepel, maar zo'n officiële update is altijd lekker natuurlijk.
  • Oef! Als ik dat had geweten. Heb de afgelopen weken de halve game uitgespeeld, maar alsnog leuk voor de resterende gameplay!
  • Het enige wat dit doet bij de PS5 is de game op PS4 pro mode zetten in unlocked framerate dus 60 fps. Het loopt dan in 1200p. Biij XboxSX is het beter, 4k@60fps

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren