1. Iedereen kan het lichtzwaard van Cal nu oranje kleuren

Iedereen kan het lichtzwaard van Cal nu oranje kleuren

Pre-order-content nu beschikbaar voor iedereen

De pre-order-content van Star Wars Jedi: Fallen Order is nu toegankelijk voor iedereen. Daarnaast wordt een interessante bug in de fotomodus onder handen genomen.

Hoewel Respawn vroege kopers niet heeft beloond met extra gameplay, heeft de ontwikkelaar wel een aantal interessante personaliseringsopties achtergehouden. Het gaat hier onder andere om de mogelijkheid om het lichtzwaard van Cal een oranje kleur te geven. De ontwikkelaar heeft deze content nu alsnog voor iedereen beschikbaar gemaakt.

Naast een oranje lichtzwaard hebben spelers nu toegang tot een nieuw uiterlijk voor Bee-D-1, twee nieuwe handvatten voor hun lichtzwaard en een nieuwe kleur voor het ruimteschip Mantis. Dit betekent overigens niet dat alle content nu voor iedereen beschikbaar is. Er zijn nog steeds objecten die achter slot en grendel zitten. Deze content kon alleen worden verkregen wanneer de game bij specifieke aanbieders werd aangeschaft.

Ook de fotomodus wordt onder handen genomen. Het was voorheen namelijk zo dat spelers via deze modus raketten onschadelijk konden maken. De camera werd beschouwd als een object en wanneer je door raketten heen vloog kon je deze laten ontploffen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren