1. Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast voor Switch onthuld

Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast voor Switch onthuld

De ultieme Star Wars-actiegame

Er is een Switch-versie van de klassieke actiegame Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast aangekondigd.

De singleplayermodus van de game verschijnt op 24 september op de Switch eShop. De multiplayermodi zitten er niet bij inbegrepen. Veel meer is er nog niet over bekend.

Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast staat bekend als een van de beste Star Wars-games ooit gemaakt. Het spel verscheen oorspronkelijk in 2002 en laat spelers met lichtzwaarden en de Force vechten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit was voor mij dan ook de enige verassing van die hele Direct. Wat een teleurstelling weer. Gelukkig komt Zelda: LA en Luigi's Mansion binnenkort uit. Daar zal ik het dan voorlopig mee moeten doen. Ben blij dat ik naast de Switch nog een PS4pro heb staan.
  • Erg vet. Dit is nog steeds 1 van mijn favoriete star wars games. Hij verschijnt overigens ook op ps4.
  • Nice, hopelijk komt hij ook naar ps4. En hopelijk komt de nog betere jedi academy ook naar de huidige consoles
  • @Meta_coola volgens een artikel op IGN komt hij 24 september ook naar ps4 en verschijnt jedi academy begin 2020 ook voor ps4 en switch.
  • @obi-twan kenobi

    Gaat het dan wel om een soort van HD remake? Of gewoon een ordinaire poort.
  • @Monojaxx ik kan hier nog geen harde feiten over vinden, maar het lijkt om een normale poort te gaan. Ook heeft jedi outcast alleen singleplayer. Jedi academy moet wel de volledige game worden. Dus singleplayer en multiplayer. Maar dit moet dus nog allemaal bevestigd worden door de ontwikkelaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren