1. Star Wars-schrijver start podcast in Animal Crossing

Star Wars-schrijver start podcast in Animal Crossing

Queer Eye-lid geeft interieuradvies

Star Wars-schrijver Gary Whitta is een eigen podcast en talkshow gestart in Animal Crossing: New Horizons. Het programma heet Animal Talking.

Gary Whitta was verantwoordelijk voor het schrijven van het script van de Star Wars-prequel: Rogue One. De pilot voor het programma is onlangs uitgekomen met Naomi Kyle en Adam Nickerson als eerste gasten. De hoogtepunten van de pilot zijn hieronder te bekijken.

Bobby Berk, een interieurdesigner bekend van de Netflix show Queer Eye, heeft het ook druk met de nieuwe Animal Crossing-game. Nu Berk niet meer echte huizen kan inrichten met de laatste trends, geeft hij nu mensen advies over hoe zij hun inrichting in Animal Crossing: New Horizons kunnen verbeteren. De Twitter-pagina van Queer Eye deed de oproep aan mensen om hun kamers te delen, zodat Bobby advies kan geven om het nog meer ‘shamazing’ te maken. Een paar adviezen zijn hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren