1. Star Wars: Squadrons heeft geen microtransacties

Star Wars: Squadrons heeft geen microtransacties

Vrij vliegen

EA's multiplayergame Star Wars: Squadrons krijgt geen microtransacties. Dat zegt creative director Ian Frazier in een interview met Game Informer.

"Wij denken daar heel oldskool over", zegt Frazier. "We willen gul zijn tegenover spelers en we willen dat het als een complete ervaring voelt. 'Je hebt ons je geld gegeven, hier is een game waar je van zult houden. Bedankt.' Dat is alles." Mitch Dyer, een van de schrijvers van de game, bevestigt dit via Twitter.

Volgens Frazier wordt Squadrons bovendien geen live service-game, die constant verandert en evolueert. "We bouwen het niet rond een live service-strategie. We bouwen een game die op zichzelf compleet en fantastisch is. Dat betekent niet dat we nooit iets zullen toevoegen, dat zouden we kunnen doen, maar we presenteren het niet als een live service."

Star Wars: Squadrons werd afgelopen week onthuld tijdens de stream van EA Play. Het is een pilotengame waarin spelers in de cockpit van een starfighter stappen en streven om de beste piloot van de melkweg te worden. De game bevat verschillende multiplayermodi, waaronder Fleet Battles met vijf tegen vijf-gevechten. Er is ook een singleplayer-campagne, die zich afspeelt na The Return of the Jedi.

Star Wars: Squadrons komt op 2 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game ondersteunt daarnaast virtual reality op PS4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • he das jammer voor de meeste mensen, nu kunnen ze niet gaan lopen klagen.
  • @iknatuurlijk
    Ja, daar gaan mijn plannen…😉

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren