1. Stardew Valley krijgt later dit jaar gratis 1.5-update

Stardew Valley krijgt later dit jaar gratis 1.5-update

Komt later dit jaar uit

Stardew Valley gaat weer een grote update krijgen. Dat maakte ontwikkelaar Eric ‘Concerned Ape’ Barone onlangs bekend op Twitter.

Eerder kreeg Stardew Valley al een gratis update met veel nieuwe content en zijn er bugs uitgehaald. Nu heeft Barone aangekondigd dat er weer een nieuwe update voor Stardew Valley aan zit te komen. In de update komt nieuwe content, worden er een aantal bugs gerepareerd en wordt de optimalisatie van de game verder verbeterd. Specifieke functies zijn nog niet bekendgemaakt.

In de reacties onder de tweet werd gevraagd over onder andere splitscreen-mogelijkheid en betaalde dlc voor Stardew Valley. Barone zegt dat het op dit moment technisch niet mogelijk is om een splitscreen-optie te maken. Hij gaf ook aan dat hij geen plannen heeft om dlc uit te gaan brengen. Wanneer de 1.5-update uitkomt is nog niet bekend.

De maker zei eerder deze maand nog dat er twee nieuwe games in het universum van Stardew Valley op komst waren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Vet ik zit weer helemaal in deze game. Een lekker rustig gevoel krijg ik van deze game.
  • Ik ook, dit is een game die ik mijn hele leven blijf spelen gok ik :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren