1. Stardew Valley-update voegt splitscreen co-op toe

Stardew Valley-update voegt splitscreen co-op toe

Update 1.5 voegt ook andere nieuwe elementen toe

Een aankomende update voor Stardew Valley voegt splitscreen co-op toe aan de game.

Dat heeft ontwikkelaar Concerned Ape laten weten via Twitter. Splitscreen co-op komt in alle versies van de game beschikbaar via update 1.5. Alleen op de pc-versie kan de splitscreen co-op met maximaal vier mensen gespeeld worden. Op consoles ligt de grens waarschijnlijk bij twee spelers.

Twitter-gebruikers haalden uit de screenshots in de tweet van Concerned Ape nog meer details rondom update 1.5. Zo zijn er woestijnboerderijen, nieuwe kisten, een telefoonstand en fakkels op hekken te zien. Ook moet de update nieuwe end-game content toevoegen.

Stardew Valley werd in 2016 gelanceerd op pc door Eric 'ConcernedApe' Barone. De game kwam daarna ook naar diverse andere systemen, waaronder Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Sindsdien zijn er ook diverse grote updates voor de game uitgebracht die veel meer opties aan het spel toevoegen.

Stardew Valley heeft veel weg van de oude Harvest Moon-games: ook hier onderhouden spelers een eigen boerderij en verbouwen ze gewassen. De pixelart-graphics zijn echter uniek. Daarbij barst het nabijgelegen dorpje ook van de interessante personages waar spelers kennis mee kunnen maken.

Begin dit jaar werd al aangekondigd dat Stardew Valley inmiddels meer dan tien miljoen keer is verkocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mooi dat ze de game zo goed blijven ondersteunen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren