1. Stardew Valley krijgt een grote content-update

Stardew Valley krijgt een grote content-update

'Ik wil het nog niet verklappen'

Stardew Valley krijgt later deze maand een grote content-update.

Eric Barone, maker van Stardew Valley, heeft aangegeven dat hij de game later deze maand gaat voorzien van een grote update. Volgens ontwikkelaar ConcernedApe bevat het spel nog een aantal zwakke punten en gaten die moeten worden opgelost door een update. Dit is echter niet alles; de update moet ook een hele hoop content aan de game toevoegen. Wat de ontwikkelaar allemaal precies gaat toevoegen, wil hij nog niet vertellen.

"Ik wil het nog niet verklappen, jullie zullen toch echt geduld moeten hebben. Dan kunnen jullie het met jullie eigen ogen zien", zegt Barone in zijn blog.

De creatieveling geeft echter wel een aantal voorbeelden, zo is Wild Bait voortaan in staat om dubbel zoveel vis aan te trekken en krijgt elke echtgenote veertien hartjes na het trouwen. Barone benadrukt dat de game nog uitgebreider wordt en dat veel levenswegen verder onderzocht kunnen worden.

"Vrijwel alle aspecten van de game zijn verder uitgebreid en in veel manieren verbeterd", aldus Barone.

De ontwikkelaar verklapt in zijn blog ook alvast dat spelers na de update screenshots van hun complete boerderij kunnen maken.

Stardew Valley

De grote Stardew Valley-update is vanaf 26 november te downloaden voor pc en verschijnt op een later tijdstip voor PlayStation 4 , Xbox One, Switch en mobiele apparaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Om de toepassing van de update te ontvangen moet ik dan een nieuwe wereld aanmaken of komt het in mijn huidige?
  • Misschien dat ik deze game wel een keer aanschaf voor de switch. Lijkt me ideale game om als afzakkertje savonds in bed te spelen.
  • @Gitaarlapzwans

    Ik heb m enkele weken geleden aangeschaft. Heerlijke game. Zelden zo ontspannen een game gespeeld en voor je t weet ben je een uur aan het spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren