1. Stark Industries neemt gedeelte van de Fortnite-map over

Stark Industries neemt gedeelte van de Fortnite-map over

Enorm groot nieuw gebied

Een groot gedeelte van de Fortnite-map is sinds vandaag overgenomen door het bedrijf van Tony Stark, Stark Industries.

De derde week van het Marvel-seizoen is aangebroken en dat wordt gevierd met een nieuw evenement en bijbehorend gebied. Eerder verschenen er al speciale gebieden voor Ant-Man, Black Panther, The Collector en Trask Industries. Nu is het kennelijk de beurt aan Iron Man.

Het nieuwe gebied bevat nieuwe vijanden, power-ups en natuurlijk een eindbaas, Tony Stark. De miljonair houdt zich schuil op de tweede verdieping van het hoofdgebouw in Stark industries.

Hieronder kun je de trailer van het nieuwe evenement bekijken.

Het is niet voor het eerst dat superhelden een rol krijgen in Fornite - eerder waren de Avengers, Batman, Deadpool en Aquaman al te zien in het spel. Het is echter voor het eerst dat een compleet seizoen om superhelden draait.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Leuk. Nu alleen nog spelers, want die zijn er blijkbaar amper meer. Epic heeft duidelijk in zijn eigen poot geschoten.
  • @Jelster

    Wat zeg je nu allemaal? Haha

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren