1. Distilleer je eigen moonshine in Red Dead Online

Distilleer je eigen moonshine in Red Dead Online

En word een rijke cowboy

De nieuwe Red Dead Redemption Online-update biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen moonshine-onderneming te starten.

Spelers die ervoor kiezen om een eigen moonshine-zaak te beginnen, dienen eerst een vijftal missies te voltooien voor Maggie Fike. Als mentor helpt Maggie spelers om een succesvolle onderneming te starten, hiervoor heeft ze echter het juiste materiaal nodig. Vandaar dat ze spelers op pad stuurt om opdrachten te voltooien. De zaak kan later ook nog worden verbeterd, maar ook daar moet eerst wat voor gedaan worden.

Het doel is uiteindelijk om de sterkste moonshine in het wilde westen te produceren. Hoe sterker de drank, hoe beter de omzet. Ervaring speelt overigens ook een grote rol in het verhandelen van de dranken. Het is namelijk zo dat ervaring leidt tot een grotere productie, wat natuurlijk zorgt voor meer winst. De drank kan, net als de onderneming, worden verbeterd, hiervoor dienen spelers wederom een aantal missies te voltooien.

Spelers maken de wildste avonturen mee door de bijbehorende missies te doorlopen. Zo nemen spelers het op tegen concurrerende bendes, rivalen en andere tuig. Daarnaast is het zo dat spelers hun voorraad ook daadwerkelijk moeten vervoeren, vergelijkbaar met de bunker-missies van GTA Online. Wanneer de levering niet bij de consument aankomt, ontvangt de speler geen geld.

Naast de bovengenoemde content, zorgt de update ook voor een betere spelbeleving. Zo wordt er een quick-swap-menu toegevoegd waarmee spelers sneller kunnen wisselen van wapen. Bovendien kunnen spelers eindelijk spawnen in een player camp.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren