1. Steam biedt vandaag veel kortingen op Star Wars-games

Steam biedt vandaag veel kortingen op Star Wars-games

Aangezien het 4 mei is

Om 4 mei (oftewel Star Wars Day) te vieren, worden er diverse Star Wars-games met korting verkocht op Steam.

Er is een handige lijst met Star Wars-games die met korting worden verkocht op Steam te bekijken. Zo gaat Star Wars Jedi: Fallen Order voor 35,99 euro over de toonbank. Ook klassiekers als Knights of the Old Republic en Star Wars Battlefront 2 zijn met fikse kortingen te koop.

Overigens is de oorspronkelijke Star Wars: Battlefront op Steam van een nieuwe update voorzien die de online multiplayer weer aan het spel toevoegt. De game verscheen oorspronkelijk in 2004 en de online multiplayer was al geruime tijd afwezig, maar dit zit nu dus weer in de game.

star wars jedi fallen order

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik moet beide Force Unleashed nog kopen, dus misschien doe ik dat. :-) Verder wil ik KOTOR nog een keer spelen, wat een geweldige herrineringen heb ik aan die game. Ik hoop echt op een remake van KOTOR of op een compleet nieuwe Star Wars-RPG. SWTOR zou ik ook weer eens kunnen oppakken.
  • @CerandoX.nl

    Ik ben met force unleashed 1 bezig. Erg tof. Alleen na Jedi Fallen Order qua besturing wel enorme stap terug dus daar moet je je echt even over heen zetten.
  • Jakkes, Steam…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren