1. Steam breekt nogmaals record

Steam breekt nogmaals record

Doom Eternal heeft goed startweekend

Gameplatform Steam heeft nogmaals het record voor meeste spelers verbroken. Op de piek waren er zo'n 22 miljoen gamers tegelijkertijd online.

Vorig weekend waren er 20 miljoen gebruikers tegelijkertijd actief op Steam. Dit weekend heeft het gameplatform alweer het record van vorige week verbroken, met meer dan 22 miljoen spelers tegelijkertijd op de piek van de dag.

Ook Doom Eternal heeft een goed weekend achter de rug op Steam. In de weekend van de release speelden op het drukste moment ongeveer 105.000 mensen tegelijkertijd het nieuwste deel in de Doom-franchise. In de afgelopen 24 uur waren 85.000 spelers op hetzelfde moment Doom Eternal aan het spelen.

Doom Eternal is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt op een later moment uit op de Nintendo Switch.

Doom Eternal

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Lekker bezig Valve!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren