1. Steam-gebruiker geterroriseerd door Amnesia-geluiden

Steam-gebruiker geterroriseerd door Amnesia-geluiden

Het duurde even voor hem duidelijk werd dat het geluid uit Steam Sound-files kwam

Het spookt op Steam. Tenminste dat is wat een gebruiker dacht. De Steam-gebruiker gaf in een Reddit-post aan dat hij al twee keer uit het niets enge geluiden uit zijn computer hoorde komen. Waar het geluid vandaan kwam, kon hij tot voor kort niet achter komen.
Amnesia

De geluiden bleken uit geluidsbestanden van Steam te komen. Door een bepaalde bug beginnen deze uit het niets af te spelen. De gebruiker van de Reddit post, YouNiqueUser4, had toevallig de pech dat het bij hem om bestanden van de horror-game Amnesia: The Dark Descent ging. Luister vooral even de geluiden. Dan begrijp je waarom YouNiqueUser4 er zo’n last van had.

YouNiqueUser4 was niet de enige die met dit probleem te maken kreeg. Zo zijn er in de thread genoeg reacties te lezen van gebruikers die dit probleem ook kennen. Zo is er een gebruiker die een hele Franklin D. Roosevelt speech te horen kreeg.

Vandaag kwam ook GTA Online in het nieuws vanwege een bug. Spelers werden rijk door een bepaalde missie met Lester niet te halen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Doe mij die Roosevelt speech dan maar. Gadverdamme, zul je zien dat je net lekker een game zit te spelen in het weekendje. Avondje doorhalen, met iets van Civilization (nog één beurt!), krijg je plotseling dat soort geluiden te horen. Creepy as fuck.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren