1. Stemacteur Frank Woods boos dat hij is vervangen in Call of Duty: Black Ops Cold War

Stemacteur Frank Woods boos dat hij is vervangen in Call of Duty: Black Ops Cold War

'Ik was geweldig geweest'

De stemacteur achter Frank Woods uit eerdere delen in de serie is boos dat hij niet mag terugkeren in Call of Duty: Black Ops Cold War. Activision heeft een andere acteur gecast voor het populaire personage.

Tijdens de onthullingstrailer van de nieuwste Call of Duty speelde Woods een rol, maar fans hoorden al snel dat een andere acteur de stem verzorgde. De oorspronkelijke acteur James C. Burns laat in een YouTube-uitzendingzijn ongenoegen blijken.

"Het verhaal wordt ongetwijfeld briljant, maar als ik mijn kennis mee had kunnen nemen...", zegt hij in de stream. "Niks tegen wie ze ook hebben gekozen om het te doen, maar hij heeft niet de achtergrond die ik heb met Woods. Ik speel hem al elf jaar, ik ken de achtergrond, ik ken de man." Acticvision heeft nog niet bekendgemaakt wie nu de rol van Woords speelt.

"Dat is mijn frustratie. Ik was geweldig geweest. Niet dat deze man het niet goed zal doen, vast wel. Hij is een professionele acteur, hij doet het vast prima. Maar ik was geweldig geweest." Burns is duidelijk gefrustreerd in de video. "Ik had het goed gedaan. Ik baal dat ik de kans niet heb gekregen."

In een serie tweets geeft de acteur aan dat hij niet weet waarom hij niet is benaderd door de ontwikkelaars. Hij noemt de beslissing 'een mysterie'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Vindt het altijd een beetje apart als men van zichzelf vindt dat ze iets zelf heel geweldig kunnen doen. Bescheidenheid siert de mens. Al kan ik de frustratie wel begrijpen als de persoon in kwestie heel graag de rol weer op zich had willen nemen.

  (Alvast voor de bijdehandjes onder ons, ja mijn opmerking is een tikkeltje ironisch gezien mijn naam hier).
 • @AWESOMEDUDE3
  Moet jij nodig zeggen "AWESOMEDUDE3". In allemaal hoofdletters ook nog, zeker bang dat iemand over je heen leest??!!

  Zo dan hedde die ook binnen
 • @blue_blade_3
  Lol
 • @blue_blade_3
  Je leest net zo goed als hoe achterlijk jouw avatar eruit ziet, met z'n domme viool. Daarnaast heb je niet eens een blauw mes, droeftoeter!
 • @AWESOMEDUDE3
  Hahahaha
 • @AWESOMEDUDE3

  Wat zijn we weer lief voor elkaar vandaag! Het haar op m'n voeten gaat er van recht staan!
 • @Mister Frowdo
  Dat zal vast een algemene hobbit kwaal zijn!
  Maar ik ken meneer blue blade dus was meer als grap bedoeld.
 • @AWESOMEDUDE3

  Haha, ik wist dat jullie aan het lachen waren, ik deed gewoon gezellig mee! :-)
 • @Mister Frowdo
  Goed zo. Het ruzie maken laat ik lekker aan de professionals over…
 • Heel erg vreemd. Ik ging er eigenlijk vanuit dat de originele acteur niet meer wilde. Waarom zou je anders in hemelsnaam zo een essentieel onderdeel van het karakter veranderen. Iedereen kent Woods als deze man dus dan lijkt het me dat dat je 1e keus is.
 • Hij kan mssn een clubje oprichten met David Hayter? 😅. Alhoewel, daar is James nog wat te klein voor

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren