1. Stemacteur Pierre Taki verwijderd uit Judgement

Stemacteur Pierre Taki verwijderd uit Judgement

Dit naar aanleiding van zijn arrestatie in maart

SEGA heeft het nieuwe gezicht van de personage Kyohei Hamura, uit de opkomende Judgement-game, onthuld. De personage werd eerst gespeeld door Pierre Taki, maar naar aanleiding van zijn arrestatie hebben ze de personage aangepast.

Taki werd in maart opgepakt wegens het bezitten en gebruik van cocaïne. In Japan is dit een zware overtreding van de wet. SEGA heeft er toen voor gekozen om de verkoop van Judgement stop te zetten en eerst de personage, die Taki speelde, te vervangen. De stem van de acteur is ook uit Kingdom Hearts 3 gehaald.

Judgement

Fans waren even bang dat de game niet op de westerse releasedatum uit zou komen, maar de studio heeft hen vrij snel verzekerd dat dit niet het geval zou zijn. De game komt nog steeds 25 juni uit. In Japan is Judgement al sinds 13 december 2018 te verkrijgen.

Judgement is een spin-off van de Yakuza-games. Je speelt een privé-detective en moet erachter komen wie verantwoordelijk is voor een serie moorden. Dit kan door gevechten aan te gaan, maar de game verwacht juist van je dat je soms andere methoden gebruikt om je doel te behalen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Er staat in dit artikel 4x “de personage”, dit moet nog even veranderd worden naar “het personage” om het weer correct Nederlands te maken;)
  • @LloydIrving

    Volgens mij mag en kan het officieel allebei, maar ik krijg ook ooga1ds van ‘de personage’.

    Het ziet er niet uit en leest niet lekker weg, maar als het juist de bedoeling was om mensen hiermee te irriteren… Doel bereikt! ;P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren