1. Sega werkt mogelijk aan een nieuwe Super Monkey Ball

Sega werkt mogelijk aan een nieuwe Super Monkey Ball

Krijgen we later deze maand een aankondiging?

Sega zou wel eens aan een nieuwe Super Monkey Ball-game kunnen werken als de hints van een stemacteur goed begrepen worden.

Matt Brian, de man die de aankondiger in de game inspreekt, hint via zijn Instagram-pagina mogelijk naar de nieuwe game. Hij schreef onlangs dat "september geweldig wordt voor wat komen gaat", terwijl hij op een Switch de vorige Super Monkey Ball speelt.

Eerder schreef hij over het sluiten van Sega's arcadehal in Akihabara, Japan: "Akihabara-arcade sluit, dat betekent dat de flow naar Super Monkey Ball X gaat. Deze maand zal de grond schudden."

Vorig jaar verscheen er een remake van Super Monkey Ball: Banana Blitz op consoles. Verder is het de afgelopen jaren redelijk stil rondom de franchise. Mogelijk kondigt Sega iets aan tijdens de Tokyo Game Show over anderhalve week.

In de Super Monkey Ball-spellen bewegen spelers de platformlevels zodat een aap in een balletje de juiste kant op rolt. De games waren vooral in de arcade en op de GameCube populair.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het was natuurlijk een aanfluiting om een remake van één van de slechtste Monkey Balls te maken (Banana Blitz). Deel 1 en 2 waren nog erg goed. Zeker de eerste was heel gers.
  • @SmartTies

    Ja die beslissing om juist van die game een remake te maken heb ik nooit begrepen.

    Deel1 vond ik overigens ook de beste uit de serie.
  • ❤️ T︍︍︍︍ie︍︍︍︍nerkut︍︍︍︍jes wi︍︍︍︍llen h︍︍︍︍arde se︍︍︍︍ks - CLICK

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren