1. Stemacteur teast nieuw Destiny-project

Stemacteur teast nieuw Destiny-project

Dlc of nieuwe Destiny-game?

Lance Reddick, de stem van Zavala in Destiny, zegt bezig te zijn met een nieuw project voor de franchise. Dit maakte hij bekend op Twitter.

Lance Reddick, de stem van Zavala, plaatste een tweet waarin hij een kleine rondleiding van zijn nieuwe studio gaf, die in zijn kledingkast is gemaakt. Reddick laat vervolgens weten dat hij iets aan het opnemen is voor Destiny! Omdat veel studio's op dit moment gesloten zijn door het coronavirus, moeten sommige acteurs een andere manier verzinnen om toch door te kunnen werken. Reddick heeft de oplossing gevonden in zijn kledingkast.

Waarschijnlijk heeft Reddick het over een nieuwe toevoeging aan Destiny 2, aangezien de tweet de hashtag van die game bevat. Verder laat Reddick niets los over de inhoud van zijn aankomende acteerwerk. De tweet is hieronder te bekijken.

Er bestaat ook een kans dat Reddick bezig is met Destiny 3. Er gaan al lange tijd geruchten rond dat het derde deel in de franchise in ontwikkeling is. Volgens het laatste gerucht zijnChicago, Europa en Venus een aantal locaties in de nieuwe Destiny-game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Zal wel gewoon voor de minimale content van aankomend seizoen zijn lijkt mij!
  • @Soon.
    We kunnen alleen maar hopen!
  • En wanneer gaat hij Horizon: Zero Dawn 2 teasen? :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren