1. Stemacteur Troy Baker niet eens met aanpak Gearbox

Stemacteur Troy Baker niet eens met aanpak Gearbox

Baker leek er niet van op de hoogte te zijn dat, Rhys, de door hem ingesproken personage terug zou komen

Troy Baker, bekende stemacteur en ook de inspreker van het personage Rhys uit Borderlands, heeft aangegeven dat zijn stem niet te horen is in Borderlands 3. Daarnaast meldde hij dat hij het niet eens is met de manier waarop Gearbox dingen aanpakt, aangezien hij er niet van op de hoogte was dat het personage terugkwam.

Baker, die ook bekend staat om het inspreken van de stem van Joel in The Last of Us en de stem van Booker DeWitt in BioShock Infinite, gaf tijdens de Supanova Melbourne-conventie aan dat hij de trailer zag en het personage, waarvan hij de stem altijd insprak, voorbij zag komen. Hij was er niet van op de hoogte dat zijn personage terug zou komen. “Het draait hierbij niet om mezelf, maar om de fans. Je kan niet zomaar nieuwe stemmen onder personages zetten”, aldus Baker.

CEO van Gearbox, Randy Pitchford, heeft via Twitter ook gereageerd op de video van de conventie. “De audio regisseur gaf aan dat Baker de rol zelf heeft afgewezen, maar ik denk dat fans er hoe dan ook geen last van hebben. Door de manier waarop Rhys in de game voorkomt denk ik niet dat het uitmaakt, maar dat moet je zelf maar beslissen zodra de game uitkomt”, aldus Randy Pitchford.

Baker geeft aan te balen van het feit dat hij niet de stem doet van Rhys, maar Pitchford beweert dat Baker zelf de stem heeft afgewezen. Hoe denk jij dat het zit?

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Op dit moment is Randy Pitchford behoorlijke asshat,
    Hoop echt dat dit klap gaat worden hoe borderlands 3 wordt behandeld.
  • @Darkempire

    Hij is lekker op dreef met zijn rare uitspraken inderdaad..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren