1. Stemacteurs hoofdpersonage Assassin’s Creed Valhalla bekend

Stemacteurs hoofdpersonage Assassin’s Creed Valhalla bekend

Twee Deense acteurs

De stemacteurs voor de hoofdpersonages van Assassin’s Creed Valhalla, Eivor, zijn bekendgemaakt. Na release van de eerste trailer zijn de acteurs achter de stemmen onthuld.

In Assassin’s Creed Valhalla kunnen spelers wederom kiezen of ze willen spelen met een mannelijk of vrouwelijk personage. Voor de stemmen van het hoofdpersonage heeft Ubisoft twee Deense acteurs gecast. De mannelijke versie van Eivor wordt ingesproken door Magnus Bruun, vooral bekend voor zijn rol als Cnut in de serie The Last Kingdom. De stem voor de vrouwelijke Eivor wordt verzorgd door Cecilie Stenspil.

In eerdere Assassin’s Creed-games konden spelers ook al een keuze maken tussen spelen al een vrouw of een man. Syndicate had twee hoofdpersonages; een broer en een zus die spelers met elkaar kunnen afwisselen. Odyssey gaf de spelers ook de keuze om als man of vrouw te spelen, in dat laatste geval was er slechts één van de twee keuzes canon. Volgens narrative director, Darby McDevitt, op Twitter zijn beide stemmen in Assassnin’s Creed Valhalla canon. Hij zegt dat Ubisoft ook een truc achter de hand heeft om de keuze voor deze acteurs logisch te laten zijn. Hoe ze dat doen is niet bekend, spelers moeten de game spelen om daarachter te komen.

Assassin’s Creed Valhalla komt eind dit jaar uit op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Bekijk hier de eerste trailer voor Assassin’s Creed: Valhalla.

assassin's creed valhalla

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Aangezien ze hinten dat er een character creator in zit zullen ze het lore wise wel oplossen dat de DNA niet compleet genoeg is en Layla ( jij) handmatig de gaten moet opvullen. Net zoals in Odyssey de animus niet kon berekenen welke van de twee DNA strengen op de speer van leonidas bij de decendant van Leonidas hoorde en Layla die keuze voor de animus moest maken.

  Hoe dan ook zullen ze het op een manier oplossen die lore wise logisch is
 • @Meta_coola
  @Meta_Coola
  Je moet me helpen man !
  Ik ben echt al jaren wel een soort van kleine fan vd AC games… vind ze altijd goed !
  Maar…… zoals bij elke grote free roaming game die echt te groot is, haak ik af man…
  Skyrim, Zelda BotW etc etc etc.
  Dat heb ik dus ook bij Odyssey…. Origins is me nog gelukt, maar Odyssey is zoooo groot met zoveel content erin…. het breekt me man….
  Hoe doe jij dit soort games om toch gemotiveerd te blijven ? Want ik zou echt wel dit deel ook willen uitspelen… dan heb ik tot nu toe alle delen uitgespeeld namelijk…

  Thanks alvast voor als je me gaat helpen !!
 • @DigitalHeekie

  Oef das een moeilijke vraag, ik ben sowieso dol op ( extreem grote ) open wereld games dus ik heb zelf niet motivatie nodig om dit soort games te spelen oh en ik vind bij AC Odyssey het verhaal echt interessant en dat motiveert mij heel erg. Enige wat ik kan zeggen is blijf ver weg van de message board Quests ( dat zijn de saaie quests) en als je de wereld echt te groot vind maar de game echt wil uitspelen gebruik dan zoveel mogelijk gebruik van de fast travel ( dat verkleint de tijd aanzienlijk) oh en speel een paar uurtjes neem daarna een pauze en ga daarna verder, misschien dat je er op die manier wel door heen komt.

  Sorry alvast dat ik je niet helemaal kan helpen.
 • @Meta_coola
  Krijg jij de AC games altijd eerder dan anderen?
 • @blue_blade_3

  Hoezo deze vraag?
 • @Meta_coola
  Omdat jij altijd lijkt te weten wat ze bij Ubisoft met de game gaan doen
 • @blue_blade_3

  Ik speculeer nu alleen maar. Maar uitgaande van hoe ze het hebben aangepakt in Odyssey is wat ik zeg niet zo vergezocht.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren