1. Steve komt op 14 oktober naar Super Smash Bros. Ultimate

Steve komt op 14 oktober naar Super Smash Bros. Ultimate

En nieuwe Mii-vechters en amiibo

Steve uit Minecraft komt op 14 oktober naar Super Smash Bros. Ultimate. Dat liet regisseur Masahiro Sakurai weten tijdens een uitgebreide presentatie.

De presentatie gaat dieper in op de inhoud van de dlc-personages Steve, Alex, Zombie en Enderman. Zo verzamelen spelers tijdens het spelen grondstoffen om iconische objecten te gebruiken, bijvoorbeeld de optie om tijdelijk blokken op het speelveld te plaatsen en TNT te gebruiken.

Ook is een nieuw level genaamd Minecraft World inbegrepen bij het pakket. Het level kent verschillende biomen, waarvan er een willekeurig wordt gekozen aan het begin van een potje. Verder komt het personage met zeven nieuwe muzieknummers uit Minecraft spin-offs als Minecraft Dungeons.

Sakurai kondigde ook nieuwe Mii-vechters aan, die los verkrijgbaar zijn. Vanaf 14 oktober zijn Creeper, Pig, Diamond Armor, Gil uit Tower of Druaga, Bomberman en Travis Touchdown uit No More Heroes beschikbaar.

Tot slot zijn de amiibo van Hero en Joker vanaf nu verkrijgbaar. Ook verschijnen amiibo van Banjo & Kazooie, Terry, Byleth in 2021 en brengt Nintendo later een exemplaar van Steve uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren