1. Stoere Bo Peep keert terug in Toy Story 4

Stoere Bo Peep keert terug in Toy Story 4

De liefde van Woody keert terug na twintig jaar in Toy Story 4

Nadat we in 1999 voor het laatst het mooie herderinnetje, Bo Peep, hadden gezien in Toy Story 2, maakt ze nu na twintig jaar haar opwachting weer voor Toy Story 4. In een nieuwe teaser van Disney-Pixar keert Bo Peep terug als een stoere en avontuurrijke speelgoedpop.

Waar in de eerste twee Toy Story-films Bo Peep nog een ouderwets herderinnetjes-kostuum draagt, ruilt ze deze ouderwetse kleren in voor een jumpsuit en een grote roze strik. Ze straalt één en al avontuur uit.

In Toy Story 3 kwamen we erachter dat Bo Peep verkocht was op een rommelmarkt. Tot groot verdriet van Woody, was zijn vriendinnetje er niet meer. Dit gaat veranderen in Toy Story 4 wanneer, Woody, Buzz Lightyear en hun vrienden Bo Peep weer terugvinden. Bekijk hieronder de teaser van de terugkeer van Bo Peep voor Toy Story 4.

Hoe Bo Peep zich verder gered heeft in de afgelopen jaren gaan we meemaken in de nieuwe film van Disney-Pixar. Regisseur Josh Cooley vertelt in een reactie op de terugkeer van Bo Peep over hoe ze controle heeft genomen over haar eigen toekomst. "Terwijl Woody Andy zag opgroeien, stofte Bo haar zelf af en besloot de wereld te ontdekken. Wanneer Woody en Bo Peep elkaar na al die jaren weer terugvinden is het blijdschap en verbazing," aldus Cooley.

Toy Story 4

In eerdere teasers van Toy Story 4 zagen we dat een nieuw speelgoedstuk, genaamd Forky, zijn entree maakt. Dit leidt tot een nieuw avontuur voor Woody, Buzz Lightyear en de andere speelgoedpoppen. Toy Story 4 wordt een losstaand romantisch verhaal dat volgens Geert kan slagen.

Toy Story 4 verschijnt op 20 juni 2019 in de bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Geen kingdom hearts 3 review?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren