1. Check een nummer van rapper Stormzy in Watch Dogs Legion

Check een nummer van rapper Stormzy in Watch Dogs Legion

Game komt op 29 oktober uit

Rapper Stormzy heeft een nummer in de Watch Dogs Legion-soundtrack staan. Die is in een nieuwe in-game video te beluisteren.

Het nummer heet Rainfall. De bijbehorende clip is geheel met motion-capture in de game-engine gemaakt. Hieronder is de clip helemaal te bekijken. In september kondigde Ubisoft al de samenwerking met Stormzy aan.

Watch Dogs Legion speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid na Brexit. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Uniek aan de game is dat spelers in principe alle rondlopende personages in de spelwereld kunnen rekruteren voor hun verzetsgroep. Deze personages zijn daarna op elk moment te besturen.

Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De game komt ook op de lancering van de consoles naar Xbox Series X, Series S en PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Niet echt mijn genre, maar eh… ben ik de enige die maar 20% verstaat van wat hij zegt?
  • @barton

    Heb geen enkel problemen het te begrijpen. Ik haat alleen dit soort beats.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren