1. Story of Seasons: Friends of Mineral Town-remake komt naar het westen

Story of Seasons: Friends of Mineral Town-remake komt naar het westen

Ook bekend als Harvest Moon

Er wordt gewerkt aan een remake van Story of Seasons: Friends of Mineral Town voor de Switch.

De remake werd eerder deze week in Famitsu aangekondigd, en is nu ook bevestigd voor een westerse release - al is er nog geen datum bekend. In Japan komt de game op 17 oktober uit.

Het gaat om een remake van de Harvest Moon-game Friends of Mineral Town. Vroeger heette de reeks Harvest Moon in het westen, maar inmiddels staan de games, waarin spelers hun eigen boerderij runnen, ook hier bekend als Story of Seasons.

Spelers kunnen in de remake voor nieuwe dieren zorgen en natuurlijk een man of vrouw vinden om een leven mee op te starten. Hieronder is een eerste Japanse trailer te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Een van de beste versies en in zijn tijd gezien enigsinds de blueprint van Stardew Valley.

    Nu maar hopen dat ze het niveau van de N64/ps1 en Gameboy versie halen. Ik ga deze in ieder geval zeker halen.
  • Sinds SV zoveel dingen veel te goed heeft gedaan, ben ik niet geinteresseerd meer in Harvest Moon. Die games zijn tegenwoordig veel te traag, te cute en te omslachtig. Iedere animatie moet 100 uur duren, er zijn weinig opties en 9 plantjes in een vierkant snap ik ook de ballen van, want de middelste kun je nooit bereiken. Neuh ik pas, heb al honderden uren in het origineel zitten. Ken deze game op mijn duimpie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren