1. Stranger Things 3 en meer deze maand gratis op Twitch Prime

Stranger Things 3 en meer deze maand gratis op Twitch Prime

En meer gratis games en loot

Stranger Things 3: The Game is één van de gratis Twitch Prime-games van deze maand.

The Walking Dead: Michonne is deze maand ook gratis te downloaden. Daarnaast kunnen Twitch Prime-gebruikers ook de eerste vier episodes van Adam Wolfe scoren en zijn Deadlight: Director's Cut en Serial Cleaner gratis te bemachtigen.

Naast gratis games kunnen Twitch Prime-leden deze maand ook weer in-game loot en content scoren. Zo kan de Nemesis Battle-Car worden geclaimd samen met zes passende stickers voor de game Rocket League en kunnen Rainbow Six Siege-liefhebbers de Caveira Operator Set gratis downloaden. Voor Apex Legends-fanaten zijn er gratis Mirage en Kraber-skins beschikbaar.

PUBG Mobile-fans kunnen tot 4 oktober de Infiltrator Mask ophalen en er verschijnt later deze maand een exclusieve missie voor Red Dead Online. GTA Online-spelers kunnen ook deze maand de Lago Zancudo Bunker en Master Penthouse nog gratis downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren