1. Stranger Things 3: The Game nu verkrijgbaar

Stranger Things 3: The Game nu verkrijgbaar

Voelt nostalgisch en authentiek

Het nieuwe seizoen van Stranger Things is inmiddels te zien op Netflix. Naast het nieuwe seizoen van de hitserie, heeft de franchise in samenwerking met BonusXP een nieuw spel uitgebracht.

Stranger Things 3: The Game is een actie-RPG gebaseerd op het derde seizoen van de populaire show. Op een paar extra puzzels en gevechten na is het verhaal van het spel trouw aan het plot van het derde seizoen. Het spel heeft veel weg van RPG-spellen zoals deze gemaakt werden voor de Super Nintendo.

Ondanks dat het spel duidelijk geen rekening heeft gehouden met de limieten die de oude consoles hebben, voelen de sprites van de omgeving aan personages authentiek aan. Het voelt al met al nostalgisch aan.

Er zijn in totaal twaalf personage speelbaar in Stranger Things 3: The Game. Elk personage beschikt over zijn of haar eigen typerende vaardigheid, de kracht van deze vaardigheden is redelijk in evenwicht. Zoals vaker bij retro RPG-spellen krijgt de speler van tijd tot tijd steun van een computergestuurde partner.

Stranger Things 3: The Game is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4, PC, iOS en Android.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Ben gisteren begonnen met seizoen 3, vin het zo een leuke serie, zeker omdat ik in die tijd ben opgegroeid. Nostalgische serie.
  • @CyberFl Het is inderdaad een hele goede serie! Stranger Things heeft misschien wel de beste cinematografie van deze tijd vind ik zelf. Echt een meesterwerk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren