1. Stranger Things-evenement tovert Rocket League upside down

Stranger Things-evenement tovert Rocket League upside down

Vanaf 14 oktober

Stranger Things komt naar Rocket League in het opkomende Halloween-evenement Haunted Hallows, het evenement gaat van start op 14 oktober.

Rocket League ontwikkelaar Psyonix hebben via een blogpost en trailer bekendgemaakt dat het Halloween-evenement dit jaar draait rondom de populaire Netflix-serie Stranger Things. Rocket League is ook niet de eerste game die een Stranger Things-gerelateerd onderdeel krijgt, Dead by Daylight ging hun al voor.

“Deze Halloween leiden alle wegen naar Farmstead (The Upside Down). Deze angstaanjagende versie van de eens zo vrolijke Farmstead Arena wordt in de gaten gehouden door de gekmakende Mind Flayer, dus zorg goed voor je teamgenoten,” aldus Psyonix.

De Farmstead-arena wordt volledig omgetoverd naar de Upside Down, met een rode lucht, de afgetakelde boerderij en de Mind Flayer onheilspellend in de achtergrond. Ook zijn er aantal nieuwe items die vrijgespeeld kunnen worden, allemaal in het Stranger Things-thema. Hierbij kan gedacht worden aan nieuwe skins voor de auto’s, waarvan er al een aantal (wellicht zijn dit ze allemaal) te zien zijn in de trailer.

Bekijk hieronder de Haunted Hallows-trailer.

rocket league
rocket league

Het Rocket League Haunted Hallows-evenement gaat op 14 oktober van start.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren