1. Starship Troopers-strategiegame voor pc aangekondigd

Starship Troopers-strategiegame voor pc aangekondigd

There are no dangerous weapons; there are only dangerous men.

Er is een real time strategy-game gebaseerd op de film Starship Troopers in ontwikkeling.

Starship Troopers: Terran Command moet ergens in 2020 op pc verschijnen. De game wordt ontwikkeld door Slitherine Games en The Aristocrats, die eerder aan Order of Battle: World War 2 werkten.

In Terran Command krijgen spelers controle over legers die het op moeten nemen tegen gigantische, buitenaardse insecten. "Als je een van de meest iconische films uit de jaren '90 pakt en die in een strategiegame rondom overleven kneedt, dat je mengt met klassieke real-time strategie-elementen, tower defense en tactische uiteenzetting van units, dan krijg je Starship Troopers: Terran Command", aldus regisseur Iain McNeil.

De game moet dynamisch gegenereerde campagnes krijgen, alsmede een campagnemodus waarin het verhaal en de missies zich ontwikkelen afhankelijk van de keuzes van spelers en hoe men het doet op het slagveld.

Starship Troopers is een satirische actiefilm uit 1997 van Paul Verhoeven. In de film koloniseren mensen het universum, maar stuiten ze op een buitenaards insectenras, wat een intergalactische oorlog oplevert.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Weinig vertrouwen in maar ziet er wel cool uit. Ik hoop dat het wat word maar in het verleden vielen die games altijd tegen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren