1. Streamer speelt Sekiro binnen uur uit

Streamer speelt Sekiro binnen uur uit

Hiermee lijkt de race voor het record geopend te zijn

Sekiro: Shadows Die Twice staat bekend als een zeer moeilijke game. Sommigen schijnen er echter iets minder moeite mee te hebben. Zo heeft Twitch-streamer danflesh111 het voor elkaar gekregen om de game binnen een uur uit te spelen.
Sekiro

Het is danflesh111 gelukt om de game door middel van een any percent speedrun, dus zonder zijmissies te voltooien of andere extra content te spelen extra content te spelen, in 50 minuten en 52 seconden uit te spelen. De hele stream is nog te bekijken op Twitch.

Hoe lang het record blijft staan is nog maar de vraag. Veel spelers zijn al druk bezig met het verbreken van dit record, dus wie weet is er binnenkort weer een nieuwe Sekiro: Shadows Die Twice-kampioen. De race is in elk geval geopend op speedrunner en Duitse speler OddBod loopt op dit moment minder dan twintig minuten achter de recordhouder.

Recent speelde een andere streamer alle SoulsBorne-games voor Sekiro uit zonder geraakt te worden. Bekijk zijn pijnlijke reis en prachtige overwinning hier.

Vraag je, je af of de game de moeite waar is? Check dan hier wat Samuel ervan vindt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Dit is met het gebruik van glitches neem ik aan?
  • @Piet S.

    Ja had een stuk gezien, deed er 1 suicide met een self revive zodat ie een part kon overslaan, ben je net op de grens van een nieuwe area dan spawn je daar en niet in de vorige area zeg maar
  • @BiohazardJP

    Grappig dat mensen dit soort dingen zo snel uitvinden he, haha.
  • sdf cx dasd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren