1. Streamer Dr. Disrespect om onbekende reden verbannen van Twitch

Streamer Dr. Disrespect om onbekende reden verbannen van Twitch

Streamer had een exclusieve deal met Twitch

Dr. Disrespect is om onbekende reden verbannen van streamingplatform Twitch.

Dit ondanks de hoge mate van populariteit van de streamer en de deal die Twitch een paar maanden terug met Dr. Disrespect sloot om exclusief op dat platform te streamen. De ban kwam aan het licht door een vermelding op Twitter-account The Streamer Bans Twitter.

De website Dexerto laat weten dat Twitch-streamer TimTheTatman tijdens een stream meldde met Dr. Disrespect te hebben gesproken, en dat hij ook geen idee heeft waarom de ban plaatsvond. "Hij was met Twitch in gesprek om er achter te komen wat er aan de hand is." Daarnaast meldt Dexerto dat leden van Dr. Disrespect's kanaal hun abonnementsgeld terugkrijgen, wat meestal inhoudt dat iemand permanent van Twitch verbannen is.

Ondanks dat het niet bekend is waarom Dr. Disrespect verbannen is, heeft de streamer al vaker problemen gehad met Twitch. Zo werd hij vorig jaar kort van de service verbannen nadat hij in een publiek toilet op de E3-beurs streamde.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Goed zo.. Ik heb die loser te vaak los zien gaan wanneer hij weer eens verloor met warzone.. En natuurlijk allemaal redenen verzinnen…
 • Hmmmm de naam zegt al genoeg .
 • Allemaal prima dat je iemand een ban geeft maar vind wel dat je dan een reden moet noemen niet alleen naar de streamer maar ook naar de comunity aangezien dat nogal wat zijn.
 • Volgens mij vergeten veel lui dat hij een personage speelt.
 • Hmmm….ninja weg bij mixer shroud weg bij mixer doc weg van twitch
  3 grote miljoenen waard streamers weg bij deze stream platforms ik zou

  denken dit is allemaal met voorbedachte rade.

  En nu dat facebook zich gaat richten op streaming platform…..i smell something in the air!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren