1. Speciale Ninja-skin aangekondigd voor Fortnite

Speciale Ninja-skin aangekondigd voor Fortnite

Als introductie van de Icon Series

De wereldberoemde Fortnite-streamer Tyler Ninja Blevins heeft bekendgemaakt dat hij een eigen skin krijgt in de battle royale-game.

Ninja speelt de game haast elke dag sinds de release en is op deze manier één van de grootste streamers van de wereld geworden. Fortnite heeft een deel van zijn naamsbekendheid dan ook te danken aan deze blauwharige streamer. Misschien is dit wel de reden dat Epic Games heeft besloten om een speciale Ninja-skin uit te brengen voor Fortnite.

Vooralsnog is de prijs van de skin niet bekend, maar de verwachtingen is dat de skin 2.000 V-bucks gaat kosten, wat gelijk staat aan twintig euro. Naast de skin verschijnt er ook een passende backbling en een unieke Ninja-dans.

Epic Games introduceert met de Ninja-skin een compleet nieuwe skin-lijn, genaamd de Icon Series. Deze lijn bestaat uit samenwerkingen met verschillende bekendheden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Heb niets met deze gast, maar het is natuurlijk wel gaaf om zoiets te bereiken. 20 euro voor een skin daarentegen, is natuurlijk veel te veel geld voor zoiets, maar dat moet iedereen voor zichzelf weten.
  • Ik vind het wel knap van zo'n knul om het zover te schoppen dat ze je zelfs eren in de game op deze manier. Denk dat iedereen daar wel van droomt in zijn eigen favoriete game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren