1. Speedrunner speelt Dark Souls uit zonder schade te ontvangen

Speedrunner speelt Dark Souls uit zonder schade te ontvangen

Unieke prestatie

De Souls-speedrunner Squillakilla heeft de eerste Dark Souls uitgespeeld zonder geraakt te worden.

Squillakilla, een streamer op het platform Twitch, heeft de originele Dark Souls-game uitgespeeld zonder geraakt te worden. De stream was op 18 januari live te volgen op zijn Twitch-account.

Squillakilla is een streamer die zich met name bezighoudt met de Dark Souls-games van ontwikkelaar From Software. De games van deze ontwikkelaar staan bekend om hun hoge moeilijkheidsgraad en veel spelers hebben dan ook de nodige game over-schermen van de From Software-games gezien.

Dark Souls

De streamer heeft het echter voor elkaar gekregen om in drie en een half uur de originele Dark Souls in zijn geheel uitgespeeld te krijgen zonder schade en status-effecten op te lopen. Dit wordt een ‘No Damage’-run genoemd. Hij is waarschijnlijk de eerste speler ooit die dit in Dark Souls voor elkaar heeft gekregen. Eerder is het een aantal andere Dark Souls-speler gelukt om een “No Hit”-run uit te spelen. In een dergelijke run mag je wel geraakt worden door natuurlijke elementen als lava en mag je status-effecten oplopen.

Dit maakt de prestatie van Squillakilla extra speciaal en zijn stream is ondertussen 6.759 keer bekeken en verschillende clips van zijn stream worden over de gehele Dark Souls-community gedeeld. Ook heeft de streamer na zijn prestatie er honderden nieuwe volgers bijgekregen. Wanneer hij nog een keer een ‘No Damage’-run gaat proberen, is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren