1. Streamer tovert zichzelf om tot gans en bestuurt zo Untitled Goose Game

Streamer tovert zichzelf om tot gans en bestuurt zo Untitled Goose Game

De ultieme ervaring

In Untitled Goose Game kruip je in de huid van een gans en is het de bedoeling dat je denkt als een gans. Streamer Rudeism heeft dit wel heel serieus genomen, de beste man heeft zichzelf als gans verkleed en is daarmee zijn eigen controller.

Rudeism staat erom bekend dat hij graag aparte controllers maakt om een spel zo leuk mogelijk te maken. Hij heeft de controller zo gemaakt, dat alles wat hij als gans doet, wordt gekopieerd door de gans in het spel. Zijn 'controller' bestaat uit drie delen: De zwemvliezen, de ganzenvleugels en een snavel. Wanneer hij waggelt, waggelt de gans en wanneer hij gakt, gakt de gans in Untitled Goose Game.

Voor Rudeism was dit zijn allereerste keer dat hij de game speelde; extra knap dus dat zijn gans-controller perfect werkt. Hoewel zijn bebloede snavel niet direct perfect functioneerde, werd dit al snel opgelost.

Benieuwd hoe dit alles eruit ziet? Check het hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren