1. Streamer vestigt wereldrecord door voor 572 uur te streamen

Streamer vestigt wereldrecord door voor 572 uur te streamen

Een maand lang slechts vijf uur slaap per etmaal

Andrew 'GiantWaffle' Bodine heeft een nieuw wereldrecord gevestigd. De bekende internetpersoonlijkheid heeft in een maand tijd 572 uur lang gestreamd.

De doelstelling was om in een tijdsbestek van 30 dagen, meer dan 569 uur te streamen. Hoe hij dit invult, is volledig aan hem. Bodine heeft ervoor gekozen om elke dag ruwweg negentien uur lang te streamen. Dat betekent dat hij een maand lang slechts vijf uur per etmaal heeft geslapen.

In totaal heeft Bodine zichzelf 572 uur lang gefilmd terwijl hij games aan het spelen was. Hij speelde onder andere Red Dead Redemption 2, Luigi’s Mansion 3, Escape From Tarkov, Rocket League, Factorio en Rainbow Six Siege. Daarnaast heeft hij in minder dan dertig uur Death Stranding uitgespeeld. Het vestigen van dit wereldrecord heeft Bodine niet zomaar voor elkaar gebokst, de bekende streamer heeft maanden moeten oefenen met weinig slaap.

Veel mensen vragen zich af waarom iemand een dergelijk record wil vestigen, volgens GiantWaffle is dit een kwestie van naamsbekendheid en cijfers en daar kan volgens de Amerikaan geen stress tegenop.

"Het is het 100% waard geweest naar mijn mening. De kijkers zijn door het dak gegaan. Momenteel zijn mijn statistieken vier tot tien keer beter dan voorheen. Dit geldt voor kijkers, tijd, unieke bezoekers en abonnees.

De streamer is zich er overigens wel bewust van de gezondheidsrisico's die hij heeft genomen. Maar tegelijkertijd zegt hij dat veel mensen hun leven in gevaar brengen wanneer ze een wereldrecord proberen te verbreken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Snel even de titel aanpassen. Moet natuurlijk vestigt zijn… In de URL staat het wel goed!
  • @Jorn6810 Oops!
  • Lijkt me niet gezond om zo lang elke dag te streamen. Maargoed, ieder zijn ding natuurlijk.
  • Nou, geweldig Mike. Je lichaam zal je dankbaar zijn.
  • Niet echt een wereldrecord. Giantwaffle geeft dit zelf ook aan. Maar goed: https://clips.twitch.tv/RudeBadThymeAsianGlow

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren