1. Streamer wint Gulag in Warzone met racestuur

Streamer wint Gulag in Warzone met racestuur

Ging niet van het leien dakje

Een racestuur is niet de handigste controller om te gebruiken bij een game als Call of Duty: Warzone, maar Noel Miller, een streamer en YouTuber, besloot de uitdaging aan te gaan. Met de een racestuur ging hij de strijd aan.

Call of Duty: Warzone is nu bijna drie maanden uit op verschillende platformen. Veel spelers kiezen logischerwijs voor de normale controllers die bij hun consoles horen, maar niet Noel Miller. De streamer en YouTuber besloot om de game te spelen met een racestuur om zich door Warzone heen te scheuren.

Dat ging alleen niet zonder slag of stoot. Met zijn controller kon hij wel zijn personage besturen, maar was het niet mogelijk om te richten en rond te kijken. Toen Miller tijdens het potje in de Gulag terecht kwam waren zijn kansen op succes dus klein, maar op de een of andere manier overleefde hij het. De volledige stream is nu hieronder te bekijken.

Call of Duty: Warzone is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren