1. Streets of Rage 4-trailer toont co-op en nieuw personage

Streets of Rage 4-trailer toont co-op en nieuw personage

Voor het eerst met vier spelers meppen

Uit een nieuwe trailer voor Streets of Rage 4 blijkt dat de game voor het eerst co-op voor vier spelers krijgt. Ook is de vechterFloyd Iraia onthuld.

Zoals de trailer meldt is het de eerste keer in de Streets of Rage-franchise dat spelers met drie anderen lokaal kunnen spelen. Online is co-op mogelijk met twee spelers, zoals dat in voorgaande delen enkel offline mogelijk was.

Het nieuwe personage Floyd Iraia is ook te zien in de nieuwe beelden. Iraya heeft mechanische armen die vijanden een flink pak rammel kunnen geven en kunnen elektrocuteren. Daarnaast beschikt de vechter over een grijphaak om vijanden naar zich toe te trekken. Streets of Rage 4 bevat ook een aantal klassieke personages uit de vorige delen, zoals Axel, Blaze en Adam.

Streets of Rage 4 is het eerste deel in de franchise in 25 jaar. De game belooft een ode aan de klassieke beat ‘em up-games te worden met handgetekende omgevingen en dancemuziek van componisten van onder andere Sonic the Hedgehog, Jet Set Radio en vorige Streets of Rage-games.

Streets of Rage 4 verschijnt dit jaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Altijd mijn favo beat m up reeks geweest, ga deze zeker spelen en hoop stiekem dat die op de gamepass verschijnt.
  • Opzich best wel zin in de game, maar denk wel dat ik wacht op een aanbieding.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren