1. Stripschrijver hint mogelijk naar nieuwe Injustice-game

Stripschrijver hint mogelijk naar nieuwe Injustice-game

Gaat Warner Bros. het derde deel binnenkort onthullen?

Stripschrijver Tom Taylor hint via social media mogelijk naar de onthulling van een nieuwe Injustice-game.

Taylor heeft de strips geschreven die gebaseerd zijn op de Injustice-vechtspelle van Warner Bros. Interactive en Nether Realm Studios. Via Twitter onthult hij illustratie's van letters in het font van de Injustice-reeks. De letters 'I' en 'N' zijn al voorbij gekomen, en waarschijnlijk gaat het woord dat hij spelt Injustice vormen.

De comics gebaseerd op de Injustice-games kwamen pas na de release van de games zelf uit. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Taylor naar een comicreeks buiten de games om hint, dus hint hij mogelijk naar Injustice 3.

Warner Bros. heeft echter nog niet officieel in derde deel in de vechtreeks rondom de DC-personages aangekondigd. De meest recente game van Nether Realm Studios is Mortal Kombat 11.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zal erg vet zijn. Hopelijk hebben ze dlc characters nu gelijk in de game en kun je ook in de story modus een Turtles verhaal volgen. Hopelijk voor de portomonee heeft Xbox binnenkort deze studio in handen dat we hem volgend jaar lekker op gamepass kunnen spelen op de series X
  • @smaakmaker

    Haha dat is wel heel hoopvol daar kan ik nu al op zeggen NEE dlc characters kan je kopen, die gaan ze echt niet meteen toevoegen.
  • @DefenseForceNL

    Nee maar ze kunnen de huidige Dlc characters als main characters maken en dan dat ze nieuwe dlc characters verzinnen.
  • Oh Nice. Hopelijk blijft deze studio zelfstandig, zou extreem lullig zijn als deze niet uit komt voor PS5. Ja ik weet het Sony heeft street fighter, maar MS heeft killer instinct. Dus die twee heffen elkaar op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren