1. Subnautica, Hades, Manifold Garden en meer voor Switch aangekondigd

Subnautica, Hades, Manifold Garden en meer voor Switch aangekondigd

Een overvolle presentatie

Onder andere Subnautica, Hades en Manifold Garden zijn gisteravond tijdens de Indie World-presentatie voor Switch onthuld.

Zo brengt Supergiant Games - bekend van Bastion en Transistor - zijn roguelike dungeon crawler Hades deze herfst naar Switch. De game is al geruime tijd als Early Access-titel op pc beschikbaar en krijgt ook cross-saves met de pc-versie. In de game moet de onsterfelijke prins van de onderwereld ontsnappen uit de hel.

Het populaire Subnautica, dat eerder al op andere consoles en pc verscheen, komt in 2021 naar Switch. In Subnautica verkennen spelers een aquatische planeet. Spelers beginnen in een vrij rustig rif, maar moeten die uiteindelijk verlaten en het onbekende verkennen. Het vervolg, Below Zero, verschijnt dan ook op de Switch.

Ook de geprezen indiegame Manifold Garden is sinds gisteren verkrijgbaar voor Switch (en PlayStation 4 en Xbox One). De game is een first-person puzzelgame gebaseerd op kunstwerken van MC Escher en ontwikkeld door William Chyr. Het spel speelt zich af in een universum met een andere set fysieke wetten waar de speler zwaartekracht manipuleert en muren in vloeren kan laten veranderen. Eerder gooide het spel al hoge ogen op pc en Apple Arcade.

Andere games die in de Indie World-presentatie voorkwamen en naar Switch komen, zijn onder andere Hypnospace Outlaw, Grindstone, Torchlight 3, Garden Story, Takeshi and Hiroshi, Raji: An Ancient Epic, Bear and Breakfast, A Short Hike, Evergate, Card Shark, Grindstone, Gonner 2 en She Dreams Elsewhere. De complete presentatie kan hieronder bekeken worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mooie selectie aan 'nieuwe' games. Op zich al veel goeds van gehoord, dus is wel leuk om dezelfde ervaring op de Switch te kunnen hebben

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren