1. Subnautica-uitbreiding Below Zero nu uit via Early Access

Subnautica-uitbreiding Below Zero nu uit via Early Access

Bekijk de eerste trailer

Vanaf vandaag kunnen mensen aan de slag met Subnautica-uitbreiding Below Zero op pc.

Deze uitbreiding, die zowel speelbaar is voor mensen die Subnautica hebben gespeeld als nieuwkomers, heeft tevens een nieuwe trailer gekregen.

Volgens ontwikkelaar UnknownWorlds biedt Below Zero een nieuw hoofdstuk in het Subnautica-verhaal. De uitbreiding speelt zich een jaar na het origineel af en daagt spelers uit om een ramp op een buitenaards onderzoekstation te overleven op de ijzige waterplaneet 4546B.

In de trailer zijn allerlei nieuwe wezens te zien, waaronder buitenaardse pinguïns en grotere, intimiderende monsters. De uitbreiding kost 16,79 euro en is zowel verkrijgbaar via Steam als de Epic Games Store.

UnknownWorlds verwacht dat Below Zero ongeveer een jaar in Early Access blijft. Wel is het de bedoeling dat er een Xbox One Game Preview-versie binnen dat jaar verschijnt. Versie 1.0 moet vervolgens tegelijk op pc, PlayStation 4 en Xbox One uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Subnautica helemaal uitgespeeld op de X1. Deze stand-alone DLC gaat er ook zeker komen.
  • Beetje te early acces speelde het voor 20 min and heb de game 5 keer moeten reseten want de game saved niet voor my en ik bleef door de wereld vallen dus gerefuned tot dat gefixed is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren