1. Suda51 werkt aan concept voor No More Heroes 3

Suda51 werkt aan concept voor No More Heroes 3

Maar is wel afhankelijk van succes van Travis Strikes Again

Ontwikkelaar Suda51 werkt al aan een concept voor No More Heroes 3.

Dat laat hij weten in een interview met Fandom. Suda51 werkt op dit moment aan een spin-off van de franhise voor de Switch genaamd Travis Strikes Again: No More Heroes.

"Niets is nog zeker", zo velt Suda51 uit, "en het ligt natuurlijk ook aan het succes van Travis Strikes Again, maar ik werkt al aan een concept voor No More Heroes 3 - een echt vervolg op de serie, en het krijgt een duidelijke verbintenis met Travis Strikes Again. In No More Heroes 3 neemt Travis het op tegen nog gekkere tegenstanders. Het wordt bloederiger en nog intenser en wordt een beetje zoals The Avengers - vijanden van het niveau van Thanos."

Hoewel het verschijnen van een No More Heroes 3 dus ook afhankelijk is van hoe goed Travis Strikes Again het doet, lijkt Suda51 in ieder geval wel een derde deel te willen maken en zijn er dus ook al ideeën voor. Travis Strikes Again komt op 18 januari 2019 uit op Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren